Paard Eva

Eva gaat met pensioen!

Paard Eva

Ons paard Eva woont al jaren op Dierendorp. Bijna iedereen die op de boerderij komt kent haar wel.
De tijd is gekomen om Eva echt met pensioen te laten gaan. Paarden zijn groepsdieren en staan niet graag alleen. Eva is ons enige paard en is dus alleen. Ook heeft ze niet genoeg uitdaging meer. We kunnen haar niet meer berijden, daarvoor is ze te oud.  We kunnen haar niet meer geven wat ze nodig heeft. Dus hebben we de lastige keuze gemaakt om haar te laten verhuizen.

We hebben een superleuke plek voor Eva gevonden bij een familie

Deze familie heeft ervaring met paarden en ze hebben een stal aan huis waar nu één paard leeft, een Welsh pony van 26 jaar oud die op zoek is naar een maatje. Het maatje van deze pony is onlangs overleden. Ze hebben aangegeven dat ze dolblij zouden zijn met Eva en zouden haar het liefst zo snel mogelijk al ophalen. De familie heeft een ruime weide te bieden waar Eva lekker kan grazen. Dit is natuurlijk heerlijk voor Eva. Er is een stal aan huis waar ze altijd droog kan staan en daarnaast is er een uitloop naar een paddock. Beter kan Eva het niet treffen!

We gunnen Eva rust en geluk

Wij, en jullie natuurlijk ook, zullen Eva enorm missen. Ze is in al die jaren een iconisch figuur van de kinderboerderij geworden. Des te meer reden om haar nu het allerbeste te bieden. We gunnen haar alle rust en geluk. Ze verdient het!

Team Dierendorp

Al het nieuws