Speur jij mee op woensdag 15 januari?

Woensdag 15 januari, tussen 14.00 en 16.00 uur, kunnen kinderen meedoen aan een speurtocht bij kinderboerderij Dierendorp in Heemskerk. De speurtocht gaat over de winter. Kom langs en test jouw winterkennis!

Verspreid over de kinderboerderij hangen vragen en weetjes over de winter en over dieren in de winter. Zo leer jij vast nog dingen over deze koudere periode van het jaar. Deze woensdagmiddag wordt er geen knutselactiviteit aangeboden maar wel mag ieder kind een educatief verantwoord cadeautje grabbelen uit onze grabbelton. Een mooie leerzame verrassing als start van 2020. Wij hopen jou te verwelkomen op Kinderboerderij Dierendorp. Deze activiteit is gratis en iedereen is welkom!

NME Heemskerk

NME Heemskerk organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie in Heemskerk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijkt u op www.nmebeverwijkheemskerk.nl of neemt u contact op via nme@odijmond.nl. Volg ons ook op facebook!

Al het nieuws