Knutsel en speur mee met NME op 4 maart!

Het voorjaar nadert! Op woensdag 4 maart 2020 organiseert Natuur- en Milieueducatie (NME) Heemskerk daarom een speurtocht voor kinderen over jonge dieren. Kom deze middag ook naar kinderboerderij Dierendorp en test jouw voorjaarskennis!

Speurtocht

Verspreid over de kinderboerderij hangen allerlei vragen over jonge dieren, want die vinden wij toch allemaal superschattig? De middag is van 14.00 tot 16.00 uur. Deze activiteit is gratis en iedereen is welkom!

Knutselen

Deze woensdagmiddag kun je ook nog een lief schaapje knutselen. Dus grijp je kans en haal het voorjaar al een beetje in huis! Wij hopen jou te verwelkomen op Dierendorp.

NME Heemskerk

NME Heemskerk organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie in Heemskerk en omgeving. Voor meer informatie over hun aanbod kijkt u op www.nmebeverwijkheemskerk.nl of neemt u contact op via nme@odijmond.nl. Of volg NME op facebook!

Al het nieuws