maandag, 15 juni 2015

Zonnefeest op Dierendorp

Een getekende zon met een grote glimlach

Woensdag 24 juni van 14.00 tot 15.30 uur vieren we op kinderboerderij Dierendorp het Zonnefeest! Deze middag staat de kinderboerderij in het teken van de zon. Doe mee aan de zonnespeurtocht of bouw je eigen zonnebloem die draait op zonne-energie. Ook kun je deze middag een kijkje nemen in de energie bus. Lang leve de zon!

Deze woensdagmiddag worden op Dierendorp verschillende activiteiten georganiseerd die alles te maken hebben met de zon. Zo kun je meedoen aan de zonnepeurtocht op de kinderboerderij en daarna een zonnebloem knutselen die gaat draaien op zonne-energie. Ook kun je tegen elkaar strijden met de raceauto’s op zonne-energie of een kijkje nemen in de energie bus. Deze educatieve bus met onder andere zonnepanelen zit vol met proefjes op het gebied van duurzame energie. Laat de zon maar schijnen! Kom je ook? Iedereen is welkom en de deelname is gratis.

NME centrum Dierendorp organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie voor basisscholen en inwoners van Heemskerk en omgeving. Volg ons op Facebook en je bent altijd op de hoogte van de laatste activiteiten op kinderboerderij Dierendorp!