vrijdag, 29 mei 2015

Theatervoorstelling op Dierendorp

Hilbert Geerlings als Nico

Op woensdagmiddag 10 juni komt vijfvoudig Nederlands Kampioen Goochelen en befaamd verhalenverteller Hilbert Geerling naar Heemskerk! Hij brengt op kinderboerderij Dierendorp om 14.00 uur de theatervoorstelling ‘Nico met z’n Kliko’ ten tonele.

Nico ergert zich mateloos aan mensen die alles zomaar weggooien zonder te bedenken wat je allemaal nog voor moois met dat afval zou kunnen doen (“Riesaikele heet dat!”) Met zijn kliko vol rommel (“Mot u dat blikkie kwijt? Gooi hier maar in hoor…”) vermaakt hij iedereen om zich heen. Soms een grote groep mensen tegelijk, maar ook regelmatig individueel.

Iedereen is van harte welkom om deze voorstelling te komen bekijken. De entree is gratis!

NME centrum Dierendorp organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie voor basisscholen en inwoners van Heemskerk en omgeving. Voor scholen zijn er leskisten te leen en worden er lesprogramma’s aangeboden. Ook zijn er geregeld tentoonstellingen te bezichtigen. Kijk voor meer informatie op de website www.nmewijzer.nl.