Vrijburglaan 1
1962 VA Heemskerk
telefoon: 0251-238191
e-mail: kinderboederij@heemskerk.nl
maandag, 05 oktober 2015

Herfstspeurtocht op Dierendorp

Categorie: dierendorp nieuws
Door: webmaster

Woensdagmiddag 7 oktober staat kinderboerderij Dierendorp van 14.00 uur tot 16.00 uur in het teken van de herfst. Deze middag organiseren we vanaf de kinderboerderij een kabouterspeurtocht die alles te maken heeft met de herfst.

Bladeren beginnen te verkleuren, paddenstoelen komen op en verschillende nootjes vallen van de boom. De herfst is begonnen! NME Heemskerk organiseert een kabouterspeurtocht in het kader van de herfst. Tijdens deze speurtocht gaan 'de kabouters' op zoek naar alles wat met de herfst te maken heeft, paddenstoelen, nootjes en nog veel meer. De speurtocht is uitgezet rondom de kinderboerderij en is geschikt voor het hele gezin. Na de speurtocht kun je in de educatieruimte je eigen appelmoes maken. Deelname is gratis en iedereen is welkom.  

NME Heemskerk organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie voor basisscholen en inwoners van Heemskerk en omgeving. Kinderboerderij Dierendorp is gevestigd aan de Vrijburglaan 1 in Heemskerk en te vinden op Facebook. Volg ons op Facebook en je bent altijd op de hoogte van de laatste activiteiten op kinderboerderij Dierendorp.