Vrijburglaan 1
1962 VA Heemskerk
telefoon: 0251-238191
e-mail: kinderboederij@heemskerk.nl
maandag, 30 november 2015

Help de vogels in de winter op Dierendorp

Categorie: dierendorp nieuws
Door: webmaster

De winter zit er weer aan te komen en daarmee is er voor de vogels een lastige tijd op komst. Want in de winter is er weinig voedsel te vinden terwijl ze het juist zo hard nodig hebben in de kou. Daarom gaan we op woensdagmiddag 9 december tussen 14.00 uur en 15.30 op Dierendorp aan de slag om de vogels een handje te helpen.

Tijdens deze middag kun je een vetbol of een voerslinger voor de vogels maken. Je mag alles mee naar huis nemen zodat je bij jou thuis een waar vogelrestaurant kunt creëren! Daarnaast leer je alles over vogels in de winter en wat zij moeten doen om deze zware periode te overleven. Deelname aan de ‘Vogels in de winter’ middag is geheel gratis en iedereen is van harte welkom.

Dierendorp organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie in Heemskerk en omgeving. Kinderboerderij en NME-centrum Dierendorp is gevestigd aan de Vrijburglaan 1 in Heemskerk. Kijk voor meer informatie op www.dierendorpheemskerk.nl of neem contact op met Janet van den Bent, Milieudienst IJmond, jbent@remove-this.odijmond.nl of 0251-263896. Kinderboerderij Dierendorp is ook op Facebook te vinden. Volg ons op Facebook en je bent altijd op de hoogte van de laatste activiteiten op kinderboerderij Dierendorp.